Ændring af koncert 2. juli: Feminine cellotoner med Anja Lillemæhlum

Ændring af koncert 2. juli: Feminine cellotoner med Anja Lillemæhlum

På grund af sygdom er den annoncerede koncert med Bror Pilgrim tirsdag den 2. juli kl. 19.30 i Nylars Kirke ændret til en koncert med cellist Anja Lillemæhlum under overskriften “Feminine cellotoner”.

Velkommen til en klangfuld koncert med cellisten Anja Lillemæhlum, der opfører egne kompositioner inspireret af Hildegard von Bingens vokalværker, som også er at finde på hendes album In your peace fra 2020 samt værker af andre kvindelige komponister, bl.a. værket Seven af Andrea Cassaribios.

Værker af bl.a. Andrea Cassaribios, Rena Esmail og Anja Lillemæhlum inspireret af Hildegard von Bingen.

Velkommen til en aften med fine sange og sommerro. Gratis adgang.

Se og del facebook-begivenheden her.